Selecteer een pagina
Vacatures

Kom je ons team versterken?

Eco Consult zoekt enthousiaste en professionele medewerkers.

Adviseur/specialist groenbeleid & klimaatadaptie

Wij zijn op zoek naar een Adviseur/specialist groenbeleid & klimaatadaptatie met een groot groenblauw hart (24-36 uur per week)

Heb jij passie voor stedelijk groen, natuur, landschap, biodiversiteit en klimaatadaptatie? Loopt die passie gelijk op met je kennis op die gebieden? Wil je die passie en kennis gebruiken om het verschil te maken in het groenbeleid en -beheer voor gemeenten, waterschappen, provincies en andere organisaties? Ben je er goed in om opgedane inzichten bondig en helder in woord en beeld te zetten? Zoek je een veelzijdige baan waarin je binnen een team met een grote mate van zelfstandigheid kunt werken? En vind je het leuk om projecten te leiden, uit te werken en hierover te adviseren? Dan ga jij je bij ons thuis voelen. Wij maken de (openbare) buitenruimte leefbaarder met onze praktische en creatieve groene structuurplannen en groenbeleidsplannen met bijbehorende kaarten. Deze helpen onder meer gemeenten om goed onderbouwde keuzes te maken voor het behouden, beschermen en ontwikkelen van een groene, biodiverse en klimaatadaptieve leefomgeving.

De functie in het kort

  • Werken aan afwisselende projecten
  • Werken in wisselende kleine teams
  • Van huis uit en door heel Nederland werken
  • Platte organisatie, korte lijnen
  • Impact maken op een gezonde leefomgeving
  • Vooroplopen met actuele thema’s
  • Met passie voor groen en natuur
  • Veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit

Informatie & interesse?

Voor vragen over één van bovenstaande functies kun je contact opnemen met Kees van Renswouw, telefonisch bereikbaar op +316-22979315. Gaat je hart sneller kloppen van deze functie? Stuur dan je sollicitatiebrief met cv voor 22 augustus 2024 naar personeelszaken@ecoconsult-gmm.nl. Met geschikte kandidaten gaan we direct in gesprek.

Contact

Neem contact met ons op via onderstaand formulier

nieuwsbrief

9 + 13 =

Uw gegevens worden uitsluitend voor contact gebruikt. Wij verzenden geen nieuwsbrieven zonder uw nadrukkelijke toestemming.