Selecteer een pagina
 

NIEUWS

Op deze pagina delen wij regelmatig onderwerpen die ons raken, bezig houden of waar we ons over verbazen. 

Verbazingwekkend, kolibrievlinder, lavendel
Afscheid Rick Lieverse

Afscheid Rick Lieverse

Eind mei namen we afscheid onze zeer gewaardeerde collega Rick Lieverse. Rick wil – na bijna 17 jaar tijd – een nieuwe stap in zijn loopbaan maken.
In de afgelopen jaren was Rick een van de groene breinen achter meer dan 20 groenbeleid- en groenstructuurplannen.

Lees meer
Eco Consult is verhuisd

Eco Consult is verhuisd

Sinds 1 maart 2024 werken we vanuit een andere locatie: een modern bedrijfsverzamelgebouw in het Agro Business Park (nummer 22) in Wageningen. Het overzichtelijke pand in het groene Wageningen stelt ons in staat om efficiënt en flexibel te werken, met de ruimte die we nodig hebben.

Lees meer
Afscheid van Harte Hartlief

Afscheid van Harte Hartlief

Woensdag 31 januari jl namen we op feestelijke wijze afscheid van onze collega en directeur/eigenaar Harte Hartlief. De feestelijkheden vonden plaats in Burgers Zoo, een mooie groene en dierrijke locatie waar onze harten warm van werden.

Lees meer
Toe aan een groene carrièreswitch?

Toe aan een groene carrièreswitch?

Eco Consult – GMM bezocht de Carrieredag 2022 van Van Hall-Larenstein om toekomstige medewerkers te ontmoeten. Heb jij ook passie voor groen, ecologie en de leefbaarheid van de buitenruimte? Reageer dan op onze vacature voor adviseur groen en ecologie.

Lees meer

Contact

Introductietekst voor contactformulier.

nieuwsbrief

7 + 14 =

Uw gegevens worden uitsluitend voor contact gebruikt. Wij verzenden geen nieuwsbrieven zonder uw nadrukkelijke toestemming.