Selecteer een pagina
 

BLOG’s

Op deze pagina delen wij regelmatig onderwerpen die ons raken, bezig houden of waar we ons over verbazen. 

Verbazingwekkend, kolibrievlinder, lavendel
Wat als de bodem compleet uitdroogt?

Wat als de bodem compleet uitdroogt?

Met de huidige kennis en ervaring op het gebied van (extreme) neerslag en (extreme) verdroging lijkt het logisch dat we bufferingsmogelijkheden creëren om regenwater langdurig vast te houden en – wanneer nodig – weer (traag) af te geven. Vooral bij renovaties en nieuwbouwprojecten in de stedelijke omgeving liggen hiervoor de nodige kansen. Helaas is het tegendeel waar. Veel renovatie- of nieuwbouwplannen die nu worden opgepakt, lagen al enige tijd op de plank en voorzien daardoor vrijwel niet in klimaatvoorzieningen. Niet bovengronds en ook niet ondergronds.

Lees meer
Groen staat 4-0 achter

Groen staat 4-0 achter

Een e-mail van een collega met een uitnodiging voor digitale bijeenkomsten over ‘Groen Herstel’? Mijn nieuwsgierigheid was gewekt. Het ging over deelname aan de “Platformbijeenkomsten Groen Herstel en Monitoring” op 8 en/of 15 mei om precies te zijn. De open uitnodiging was op 29 april jl. geplaatst op de Nederlandse overheidswebsite Klimaatakkoord.

Lees meer

Contact

Introductietekst voor contactformulier.

nieuwsbrief

12 + 13 =

Uw gegevens worden uitsluitend voor contact gebruikt. Wij verzenden geen nieuwsbrieven zonder uw nadrukkelijke toestemming.