Selecteer een pagina
Afscheid van Harte Hartlief

Woensdag 31 januari jl namen we op feestelijke wijze afscheid van onze collega en directeur/eigenaar Harte Hartlief. De feestelijkheden vonden plaats in Burgers Zoo, een mooie groene en dierrijke locatie waar onze harten warm van werden.

Harte gaat met pensioen. Samen met Kees van Renswouw vulde hij de afgelopen 7 jaar vol enthousiasme het directeurschap van Eco Consult-GMM in.

Na enkele toespraken van (oud)collega’s zongen we hem als collega’s toe met een zelfgemaakt lied (bedankt Simon!). Voor Harte typerende passages hieruit zijn:

  • “… dat je eigenlijk niet merkt, dat hij de baas is, hij is de basis” en ook
  • “… Harte zijn hart is bovenmaats”.

Harte benadrukte in zijn dankwoord dat hij er trots op is hoe het bedrijf zich heeft ontwikkeld: van klein naar middelgroot adviesbureau. 

We wensen Harte een mooie toekomst toe, waarin hij meer tijd heeft voor zijn vrouw, (klein)kinderen, bijen en studie ecologie. We gaan we hem missen, maarrr zijn vermoedelijk nog niet van hem af, gezien de studie die hij nu volgt… 

Kees van Renswouw heeft nu samen met een compact MT de algehele leiding. Veranderingen dus bij Eco Consult maar we blijven ons net als altijd inzetten voor een groen-blauwe, klimaatbestendige, (bio)diverse en kwalitatief goede leefomgeving. En dan gaan we binnenkort ook nog verhuizen! Daarover later meer.

Gedragscode soortbescherming gemeenten 2023 goedgekeurd