Selecteer een pagina
Afscheid Rick Lieverse

Eind mei 2024 namen we afscheid van onze zeer gewaardeerde collega Rick Lieverse. Rick wil – na bijna 17 jaar tijd – een nieuwe stap in zijn loopbaan maken.

In de afgelopen jaren was Rick één van de groene breinen achter meer dan 20 groenbeleid- en groenstructuurplannen. Hij stelde tal van bomenadviezen op voor opdrachtgevers (veelal gemeenten) verspreid door heel Nederland en hij implementeerde het integraal beheer van de openbare ruimte bij diverse gemeenten. Ook introduceerde en ontwikkelde hij de zwerfafvalmonitoringen binnen ons bedrijf.

We namen afscheid van een zeer veelzijdige collega die met passie, humor en gedegen kennis van bomen en groen steeds weer kansen zag om Nederland een beetje mooier te maken.
We zijn erg dankbaar voor zijn ontoombare inzet van de afgelopen jaren, waardoor Nederland van oost naar west en van zuid naar noord steeds een beetje groener kleurde. Dank voor al die mooie jaren Rick. We wensen je heel veel succes bij de gemeente Apeldoorn en gaan je enorm missen.

NB: Denk je na het lezen: “Zo wil ik ook wel werken?”. We hebben nog een vacature openstaan voor een opvolger van Rick.

 

Gedragscode soortbescherming gemeenten 2023 goedgekeurd
Gedragscode soortbescherming gemeenten 2023 goedgekeurd