Selecteer een pagina
Meer over onze medewerkers

Pieter Hagemeijer

 

“Het begint bij de bodem”

Sinds juli 2019 werk ik bij Eco Consult. Ik ben ruim 15 jaar actief als adviseur en projectleider op het gebied van bodem, water en omgeving-gerelateerde projecten in zowel het landelijk als het stedelijk gebied. Het verbinden van mensen en het bouwen aan een klimaatbestendiger toekomst van de buitenruimte is wat mij drijft. Voor mij betekent dat komen tot uitvoering van kansrijke maatregelen en werken aan (sociale) innovatie.

De bodem is de basis, dit wordt echter nog wel eens vergeten. Ons voedsel, de grond waarop we wonen en bestaan, mooie natuur, schoon water, onze economie, biodiversiteit. Het begint allemaal bij de bodem. Ik vind het belangrijk om al deze onderwerpen te verbinden met de bodem, want als het in de grond niet goed gaat, gaat het boven de grond ook niet goed.

Bijzonder uitdagend zijn voor mij complexe omstandigheden waar inventiviteit wordt gevraagd in aanpak, werkproces en samenwerking bij het oplossen  van  problemen. Ik vind het erg leuk dat ik met mijn achtergrond vanuit bodem en water hier mijn steentje aan kan bijdragen!

Ook naast mijn werk ben ik regelmatig rond en op het water te vinden. Vanaf het water laat de buitenruimte zich vaak verrassend van een ander kant zien.

pieter.hagemeijer@ecoconsult-gmm.nl

+31(0)644 611 686

linkedin.com/in/pieter-hagemeijer-589788/

Contact

Introductietekst voor contactformulier.

nieuwsbrief

10 + 15 =

Uw gegevens worden uitsluitend voor contact gebruikt. Wij verzenden geen nieuwsbrieven zonder uw nadrukkelijke toestemming.