Selecteer een pagina
Toe aan een groene carrièreswitch?
Collega's Pieter en Sanne op de Carriéredag 2022 Velp

Eco Consult groeit en verbreedt geleidelijk aan haar diensten. Dat maakt dat wij ook regelmatig op zoek zijn naar nieuwe collega’s. Om ook zelf actief op zoek te gaan, namen we op 17 november jl. deel aan de Carrièredag 2022 op Van Hall-Larenstein in Velp. Collega’s Pieter Hagemeijer, Harte Hartlief en Sanne van Doormaal spraken veel studenten, docenten en een deel van de honderd collega-standhouders. Wat opviel en wat we veel hoorden:

  • “Ik zoek op de lijst met werkgevers naar de term ‘Eco’ en komt Eco Consult – GMM op voor. Vandaar dat ik jullie beter wil leren kennen.”
  • ” Ik ben tweedejaars en zoek een stageplek kan dat bij jullie?”
  • “Jullie zijn een veel leuker bedrijf dan ik vooraf had gedacht!”

Ons doel was enerzijds ons te presenteren aan aankomende medewerkers en anderszijds te luisteren naar wat studenten zoeken bij een potentiële werkgever. Wij vonden het in elk geval een plezierige en nuttige dag.

Heb jij ook passie voor groen, ecologie en de leefbaarheid van de buitenruimte? Reageer dan op een van onze vacatures of neem contact op om eens vrijblijvend te komen kennismaking of lees verder op onze website.

Omdat wij vooral telewerken zijn we minder geschikt als stagebedrijf. We hebben wel (beperkt) ruimte voor een afstudeerproject.

Toe aan een groene carrièreswitch?