Selecteer een pagina
 
Geen jeremiade over de Floriade
Verbazingwekkend, kolibrievlinder, lavendel

Op donderdag 22 september 2022 brachten we een werkbezoek aan de Floriade met een aantal in groen, bodem, water en natuur gespecialiseerde Eco Consult collega’s. Het was onmogelijk om de gehele tuinbouwtentoonstelling te bekijken, maar we hebben ons best gedaan. Onze stappentellers waren meer dan tevreden.

Ieder van ons heeft zowel persoonlijk als voor het werk inspiratie opgedaan op deze bijzondere editie van de Floriade. Unaniem waren we onder de indruk van de bijdrage van Wilde Weelde. Met veel creativiteit en met behulp van hergebruikte materialen hadden zij een heel fijne verblijfsplek gemaakt. En dat was niet alleen onze mening. Dat het bezoekersaantal van de Floriade achter is gebleven bij voorgaande jaren, hebben we in de ‘Wilde Weelde-tuin’ absoluut niet gemerkt. We zijn naar huis gegaan met een hoofd vol ideeën voor de vormgeving en inrichting van ‘ons’ Parkje van morgen dat we in 2023 bij een van onze relaties hopen te realiseren.

Contact

Introductietekst voor contactformulier.

nieuwsbrief

14 + 4 =

Uw gegevens worden uitsluitend voor contact gebruikt. Wij verzenden geen nieuwsbrieven zonder uw nadrukkelijke toestemming.