Selecteer een pagina
 
Wetenswaardigheden uit onze jubileumenquête
Verbazingwekkend, kolibrievlinder, lavendel

Half november 2022 stuurden we onze relaties een enquête waarin we peilden wie we blij kunnen maken met de realisatie van een ‘Parkje van Morgen’ en welke onderwerpen we op onze Kennis- en relatiedag in 2023 aan de orde zouden moeten laten komen. In de vragenlijst vroegen we ook naar uw mening over ons bureau en onze dienstverlening.

Parkje van Morgen bij tankstation?
Blij verrast zijn we met 14 respondenten die geïnteresseerd zijn in een Parkje van Morgen waarvan sommigen zelfs al een geschikte locatie op het oog hebben! Origineel en uitdagend is het aangedragen idee om eens te kijken of er bij een tankstation een Parkje van Morgen te realiseren is. Mogelijk bijvangst van dit idee is de bewustwording van mensen die brandstof staan te tanken, dat minder autorijden beter is voor klimaat en biodiversiteit.
Heeft u onze enquête gemist en ook interesse in een Parkje van Morgen? Laat het ons weten. We gaan in gesprek met alle geïnteresseerden om uiteindelijk een keuze te maken.

Kennisdag op groene locatie!
Volgens de respondenten zouden we onze Kennis- en relatiedag bij voorkeur op een woensdag of donderdag moeten organiseren. De meesten vinden een bijeenkomst op locatie de meest aantrekkelijke keuze èn zouden een excursie of projectbezoek erg waarderen. Voor wat betreft de onderwerpkeuze gaan de meeste stemmen uit naar klimaatadaptatie & vergroening, biodiversiteit ontwikkelen & ecologisch groenbeheer, groen- en bomenbeleid en gebruik van de openbare ruimte. Hoe we in onze organisaties met de (aanstaande) uitstroom van ‘ouwe rotten’ toch deskundigheid in het vakgebied kunnen behouden, is ook een onderwerp waar men handvatten en begeleiding voor zoekt.

Van veel markten thuis
De afgelopen periode schakelde u Eco Consult vooral in voor ondersteuning bij groene beleidsprojecten, uitvoering van monitoringen en ander onderzoek en uitwerking van beheer- en onderhoudsvraagstukken.
De vijf aspecten die u het meest waardeert zijn onze vakkennis, betrokkenheid, dat we met u meedenken, praktijkgericht zijn en een persoonlijke aanpak hebben. Kritisch en gedegen zijn ook aspecten die volgens u op ons van toepassing zijn. Als verbeterpunt geeft u ons tenslotte mee om onze reactietijd te verkorten. Dit is een herkenbaar punt dat – met de huidige arbeidsmarktkrapte – lastig direct is op te lossen maar zeker onze aandacht heeft.

Contact

Introductietekst voor contactformulier.

nieuwsbrief

8 + 2 =

Uw gegevens worden uitsluitend voor contact gebruikt. Wij verzenden geen nieuwsbrieven zonder uw nadrukkelijke toestemming.